Demo anlæg

I 2010 åbnede InnoVfoam dørene til det nye kontor i Oudkarspel, Holland. Under udformningen af bygningen blev der taget hensyn til, at InnoVfoam ville holde præsentationer og demonstrationer af mange produkter og systemer. Vi har hermed forskellige muligheder for at vise praktiske og teoretiske sider af skumslukningssystemer og teknikker. En vand beholdning i kælderen med 80 m³ som vandforsyning til dieselpumpen som forsyner forskellige systemer

  • Monitorer - en manuelt kontrolleret FWM-6 brand monitor og en elektrisk styret FWM-3 brand monitor er installeret på taget af InnoVfoam bygningen.
  • Helidæk beskyttelse - Desuden er der installeret forskellige former for helikopterdæk beskyttelse. Roterende dyser, flexi dyser og pop up dyser kan demonstreres.
  • Tank skumsystem - Tank Skum Generatorer er installeret på ydersiden af bygningen og på denne måde kan skum strømme ned af bygningen ligesom det ville i en lagertank.
  • Medium ekspansion skumslukningsanlæg - For at demonstrere et brandsluknings anlæg til et modtagelses bassin i en tank eller installation af medium ekspansion skumsystemer er installeret.
  • Høj ekspansions skumslukningsanlæg - Et høj ekspansions skumslukningsanlæg, som er integreret i varehuset eller lager bygningen. En del af lager bygningen er specielt designet til dette formål, det kan fyldes med skum inden for et par minutter gennem en skumgenerator i loftet.
  • FAT tests - InnoVfoam har omfattende testfaciliteter til at holde såkaldte FAT tests. Kunderne kan være vidne til disse tests, der også kan holdes på et højere flow. Hermed tilbyder InnoVfoam garanti for korrekt funktion af de bestilte systemkomponenter. I E-workshoppen er alle funktioner i styresystemet testet under en FAT test. InnoVfoam har en mobil test enhed til test på stedet. Du kan finde mere information under kapitlet om vedligeholdelse.

Alle demonstrationer, der har været holdt for mange (internationale) grupper har bevist deres værdi.

Vi vil gerne vise vores demo-systemer til dig. For mere information kontakt venligst +31 88 9112 112 eller send en mail til marloes.olthof@innovfoam.com